Verzoek uit Belgie

Welke fokker van Groot Lotharingers heeft de mogelijkheid en interesse om Davy Bruijns te helpen? Onderstaande verzoek kwam binnen en biedt naast de mogelijkheid om het ras te helpen verbeteren bij onze zuiderburen ook een inkijkje bij het insemineren.
U kunt hier rechtstreeks contact opnemen met Dave Bruins.

Voor mijn hobby ben ik op zoek naar een Lotharinger ram groot in de kleurslag blauw, welke ik een keer zou willen gebruiken om mijn voedsters te insemineren

  • Ik hoef de ram niet in bruikleen , maar ik zou graag, bij de fokker thuis, van de ram sperma willen vangen. Ik kan dan thuis mijn voedsters met dat sperma insemineren. ( Ik ben ex professioneel konijnenhouder) Zo lopen we heel weinig risico op ziekteverspreiding. Ben vooral op zoek naar een ram blauw, niet te donker en niet al te zwaar, maar met een perfecte achterhand. Want vooral dat laatste scheelt eraan bij ons ras.
  • Afstand maakt voor mij niet uit, ik rij liever graag een eindje voor een ram die goed past bij mijn voedsters.
  • Hier nog mijn gegevens:
    Davy Bruijns
    Hazebeekstraat 43
    8531 Hulste Belgie

email: davybruijns@gmail.com
tel : 0032 495 949609